Årsmötet 2024

Många medlemmar som dök upp på årsmötet. Det bjöds på smörgåstårta och inbjudna var Lennart Högberg och Joakim Andersson från Sundsvall. De hade ett otroligt intressant föredrag om side Scan sonar och fotogrammetri som var väldigt uppskattat. De hade även med sig 3d skrivna vrak med sig.

Andreas från länsmuseet var också på plats och pratade lite om vad klubben kan göra för länsmuseet.

Nya styrelsen 2024

Till ordförande valdes Johan Sjölund

Kassör: Maria Nordgren

Ledamöter: Tomas Edin, Therese Fors och Christer Wallin.

Till suppleant: Johan Brandt Nylén.

Valberedningen: Mats Holmgren, Pär Söderqvist.

Inga motioner var inlämnade

Verksamhetensplanen innefattade att ta tag i Sälma så hon blir sjöduglig.

Jättekul att så många dök upp.

Många som dök upp
Lennart Högberg

Lämna ett svar

Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/b/0/a/hsdk.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/b/0/a/hsdk.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 268
error

Dela om du gillar!